Четвъртък, 21 Март 2019

Новините От Вас Хороскоп Преди време Вицове Спорт  
register Регистрация
register Вход
ОБЩИНА „ТУНДЖА” ОТБЕЛЯЗА СВОЯТА 31-ВА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ
[ 21.04.2018 ]

 С празнична церемония, посветена на Деня на община „Тунджа” и 31 години от нейното създаване продължи празничния 20 април 2018 година, за една от най-успешните общини в България.
Сред гостите, уважили поканата на кмета на общината Георги Георгиев бяха народните представители Кристиян Вигенин и Николай Пенев, Димитър Иванов - областен управител на Област Ямбол и неговият заместник Христо Колев, председателят на Общински съвет „Тунджа“ Георги Петров Георгиев, комисар Кольо Гяуров - директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Ямбол, кметът на община Първомай – Ангел Папазов, общински съветници, кметове и кметски наместници от населените места в община „Тунджа“, представители на държавни институции, бизнеса и неправителствения сектор.
На празника на община „Тунджа” гостуваха и официалните делегации на побратимените Рузски административен район, Московска област на Руската федерация и град Болград, Република Украйна.
„... Тържествен момент като този, винаги е повод да преосмислим постигнатото и макар да е изкушаващо да Ви припомня всички успехи, днес не е време за статистика, а време да празнуваме. През изминалите дни различни прояви озариха всички 44 населени места на нашата община, донесоха много настроение, вълнуващи емоции и безброй усмивки. Всичко, което правим в нашите села и в делника, и в празника, има смисъл единствено и само заради хората в тях. Защото именно хората на община „Тунджа“ е това, с което най – много се гордеем. С мисъл за хората е насочен всеки аспект от всеобхватната ни дейност на нашата община. Тъкмо заради това, ние успяваме да преодолеем своите различия в името на една цел – достойното настояще и бъдеще на община „Тунджа“. Факт е, че социалната политика, работата ни в сферата на образованието, получават признание и се ползват като добър опит от останалите общини в страната. Ние, тунджанци знаем как да пазим постигнатото, но се стремим и към нови цели.
Днес, за пореден път с привилегията и огромната отговорност да бъда начело на тази уникална община, с вълнение се обръщам към Вас като кмет и като тунджанец. Сега ние заслужено се гордеем с успехите си, но те са възможни благодарение на високите изисквания, които поставяме пред себе си. Благодаря на всички, които с упоритата си работа градят просперитета и перспективата на нашата община „Тунджа“. Вярвам, че заедно имаме силата и устрема да посрещнем бъдещето, щом милеем за нашата благословена и уханна родна земя, за нашата „Тунджа“, която ни мотивира и вдъхновява, защото „Тунджа“ е повече от община, „Тунджа“ е общност, която заедно с вас съграждаме с всяка наша градивна позитивна проява! ...”, с тези думи кметът на общината Георги Георгиев приветства присъстващите.
Приветствие към кмета Георгиев, служителите в администрацията, общинските съветници, кметовете на населени места и всички жители отправиха народният представител Кристиян Вигенин, Дмитрий Шведов – заместник-кмет на Рузски административен район, Руска федерация и Сергей Димитриев – кмет на град Болград, Република Украйна.
Поздравителен адрес от името на председателят на БСП Корнелия Нинова поднесе депутатът от БСП - Кристиян Вигенин.
Празничната церемония завърши с прекрасните песни и ритми на талантливите деца от село Роза, с изпълнението на Тихомир Ангелов на стихотворението на писателя Илко Капелев „Земя благословена, Тунджанска“, с изпълнението на химна на община „Тунджа“ от нейния автор Величка Русева и магията от песни и танци на фолклорен ансамбъл „Тунджа“.
Трудолюбие, уважение към традициите, последователност в начертаните идеи и реализираните проекти - това са ключовите думи за просперитета на община „Тунджа“.
Ние сме наследници на богата и славна история. Гордеем се, че тук са вградили своето безсмъртие поколения тунджанци. С труда си ние ЗАЕДНО, пишем своята история, за да оставим достойно наследство на бъдещите поколения и да им завещаем своята любов към Община „Тунджа“.
Нека да ни е честит Деня на община „Тунджа“ и да продължим с трудолюбие, любов и откровение да работим ЗАЕДНО за доброто на нашата Община.

Нужно е да сте се вписали с вашия акаунт, за да изпратите мнение.
Можете да се впишете тук


bill check
Справки >>
   ВРЕМЕТО
   ПЪТНА ОБСТАНОВКА
   АВТОБУСИ
   Б Д Ж
   САМОЛЕТИ
   ВАЛУТА Б Н Б
   СПОРТ ТОТО
   E-ПОЩА АБВ
   Е-ПОЩА MAIL.BG
   Е-ПОЩА YAHOO
   ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
 
Радостни вести >>
Скръбни вести >>
Институции >>
   ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ТУНДЖА
   ОБЩИНА ЕЛХОВО
   ОБЩИНА СТРАЛДЖА
   ОБЩИНА БОЛЯРОВО
 
Полезно >>
   РАБОТА В ЯМБОЛ
   БЮРО ПО ТРУДА
   РАБОТА JOBS
   Н Т С ЯМБОЛ
   Я Т П П
 
Свободно време >>
   КРЪСТОСЛОВИЦИ
   ТВ ПРОГРАМИ
   ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КУКЛЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КИНО"ЕЛИТ" ЯМБОЛ
   ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА
    ОПЕРА БУРГАС
 
Интересно >>
   АВТОМАГАЗИН
   И М О Т И
   ПРОДАВАЛНИК
   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
   БАЗАР
   СПОРТЕН МАГАЗИН
   COSMOPOLITAN
   МОЯТА ДИЕТА
   ЗА ЖЕНАТА
   АЗ ЖЕНАТА
   ТИЙНЕЙДЖЪРИ
   АЗ ДЕТЕТО
   ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
 
  Новините  |   От Вас  |   Хороскоп  |   Преди време  |   Вицове  |   Спорт  |   Условия за ползване  |   За нас  |   Реклама

Copyright © 2013 - 2019 Yambol - life, Всички права запазени      изработка www.pushka.eu