Сряда, 20 Февруари 2019

Новините От Вас Хороскоп Преди време Вицове Спорт  
register Регистрация
register Вход
С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ ЯМБОЛСКИ МЛАДЕЖИ ПОЗДРАВИХА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР
[ 05.07.2018 ]

С празничен концерт ямболски младежи поздравиха служителите на мвр в областта, 5 юли - 139 години от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионален празник на служителите от МВР
Служителите от Областна дирекция на МВР – Ямбол и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" отбелязаха своя професионален празник. На тържественото събрание в голямата зала на община Ямбол директорът на ОДМВР - Ямбол старши комисар Генчо Иванов поздрави служителите от дирекцията и отправи своята благодарност към всички, които с ежедневния си труд, и всеотдайност, допринасят за постигането на добри резултати в борбата с престъпността, защита правата и свободите на гражданите и опазването на техния живот и имущество. Той изрази увереност, че и занапред служителите от ОДМВР - Ямбол с достойнство ще продължат да посрещат предизвикателствата в стремежа си да отговорят на очакванията на българските граждани.
За проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение служебните задачи, със заповеди от министъра на вътрешните работи Валентин Радев с отличие “Почетен знак – III ст.” е награден инспектор Валентин Вълканов. С отличие “Почетен медал” са наградени: гл. инспектор Тихомир Танчев и гл. инспектор Йордан Йорданов. С “Писмена похвала“ от министъра на вътрешните работи са отличени Иванка Йорданова и Мария Йоргова.
За постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионалните задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с "Писмена похвала" са наградени 82 служители, а 21 служители са повишени в длъжност.
Със заповеди от министъра на вътрешните работи Валентин Радев за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните си задължения със „Писмена похвала“ са наградени гл.инспектор Стоян Тенев и инспектор Антон Костов. Със заповед на главния.секретар на МВР с „Писмена похвала е награден гл.инспектор Янко Боянов. Със заповед на директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов с “Писмена похвала“ са отличени инспектор Анатоли Василев и инспектор Пламен Сулаков.
За проявена инициативност и висок професионализъм, при изпълнение на служебните си задължения, със заповеди на директора на РД „ПБЗН“ - Ямбол, с "Писмена похвала" са наградени 9 служители от дирекцията.
Директорът на ОДМВР - Ямбол връчи грамоти и парични награди на призьорите в конкурса за есе на тема „Полицаят в мен“, организиран от дирекцията по повод 139-годишнината от създаването на Министерство на вътрешните работи. В първа възрастова група на първо място беше класирана Илияна Райчева от гр. Смолян, на второ място Ния Щерева от гр. Ямбол, а на трето място Наталия Георгиева от гр. Елхово. Във втора възрастова група ръководството на Областната дирекция присъди една първа награда на Денимира Михова от гр. Елхово.
Наградени бяха и отличилите се участници в традиционния турнир по стрелба с бойно оръжие. В отборното класиране при мъжете на първо място е II-ри отбор на РУ – Ямбол, следван от отбора на „Оперативна дежурна част“ и I-ви отбор на РУ – Ямбол. При жените отборно на първо място е тима на РУ – Ямбол, следван от отбора на отдел „Разследване“. В индивидуалното класиране при жените водач е инсп. Върбина Колева, следвана от инсп. Красимира Шидерска и ст. инсп. Татяна Павлова. При мъжете в индивидуалното класиране на първо място е мл. експ. Стоян Господинов, на второ място мл. инсп. Янко Карапачов и на трето място инсп. Александър Стоянов.
Веднага след официалната част служителите на МВР бяха поздравени с празничен концерт, в който участваха талантливи деца и юноши от различни школи в града - народни танци, оперно пеене, поп музика, бийтбокс, спортни танци и балет.

 

Нужно е да сте се вписали с вашия акаунт, за да изпратите мнение.
Можете да се впишете тук


bill check
Справки >>
   ВРЕМЕТО
   ПЪТНА ОБСТАНОВКА
   АВТОБУСИ
   Б Д Ж
   САМОЛЕТИ
   ВАЛУТА Б Н Б
   СПОРТ ТОТО
   E-ПОЩА АБВ
   Е-ПОЩА MAIL.BG
   Е-ПОЩА YAHOO
   ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
 
Радостни вести >>
Скръбни вести >>
Институции >>
   ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ТУНДЖА
   ОБЩИНА ЕЛХОВО
   ОБЩИНА СТРАЛДЖА
   ОБЩИНА БОЛЯРОВО
 
Полезно >>
   РАБОТА В ЯМБОЛ
   БЮРО ПО ТРУДА
   РАБОТА JOBS
   Н Т С ЯМБОЛ
   Я Т П П
 
Свободно време >>
   КРЪСТОСЛОВИЦИ
   ТВ ПРОГРАМИ
   ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КУКЛЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КИНО"ЕЛИТ" ЯМБОЛ
   ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА
    ОПЕРА БУРГАС
 
Интересно >>
   АВТОМАГАЗИН
   И М О Т И
   ПРОДАВАЛНИК
   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
   БАЗАР
   СПОРТЕН МАГАЗИН
   COSMOPOLITAN
   МОЯТА ДИЕТА
   ЗА ЖЕНАТА
   АЗ ЖЕНАТА
   ТИЙНЕЙДЖЪРИ
   АЗ ДЕТЕТО
   ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
 
  Новините  |   От Вас  |   Хороскоп  |   Преди време  |   Вицове  |   Спорт  |   Условия за ползване  |   За нас  |   Реклама

Copyright © 2013 - 2019 Yambol - life, Всички права запазени      изработка www.pushka.eu