Петък, 17 Септември 2021

Новините От Вас Хороскоп Преди време Вицове Спорт  
register Регистрация
register Вход
С КОНЦЕРТ, ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА
[ 13.08.2021 ]

Община Ямбол и Министерство на младежта и спорта организираха пъстър празник за младите хора в Градския парк на Ямбол, включващ младежко изложение, „Младежко кафене“, „Вечер на талантите“ с участието на Криско и лятна кинопрожекция „Кино под звездите“ на българския филм „Доза щастие“. Инициативата се проведе под надслов „Време на възможности“, в нея участваха още Велико Търново и Пазарджик.

В 16:00 часа заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов приветства участниците в младежкото изложение от сцената, която беше разположена до фонтана в парка. Той награди талантливи младежи с постижения в областта на културата, науката и спорта. В събитието участваха брейк денс формацията „Пластик деформейшън скуад“ с ръководител Валери Димитров и бронзовите медалисти от Държавното първенство по спортни танци в групата на младежи за 2021 година в Пазарджик Ивайла Василева и Георги Йорданов от клуб по спортни танци „Тандем“, ръководен от Георги Найденов.

След награждаването и кратката танцова програма, на централната алея на парка започна изложението, в което дейността си ще представиха Младежката организация на Българския червен кръст в Ямбол, Профилирана гимназия „Васил Левски“, Професионална гимназия по икономика „Г.С. Раковски“, Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето“, Превантивно-информационен център за борба с наркоманиите към Общински съвет по наркотични вещества – Ямбол, Ротари клуб – Ямбол, Народно читалище „Съгласие-1862“, Народно читалище „Зора-1945“, футболен клуб „Ямбол 1915“, баскетболен клуб „Тунджа“, шахматен клуб, клубове по карате киокушинкай на Георги Георгиев и на Кристиян Дойчев, клуб по спортна стрелба, клуб по канадска борба, клуб по тенис на маса и клуб по стрийт фитнес.

Спортните клубовете направиха демонстрация и предоставиха възможност за участие на публиката в различни спортни дейности.

В 18:00 часа започна дискусията между институции, младежки организации и млади хора по актуални въпроси, които засягат младежите, наречена „Младежко кафене“. Темите бяха три: „Време на възможности“, „Младите хора като партньори, а не просто бенефициенти“ и „Младите хора и възстановителният процес от COVID-19“. В дискусията участваха председателят на Общински съвет – Ямобл Анотн Шиков, заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и Любомир Дренски от Министерство на младежта и спорта. Публиката също се включи в разискванията.

Концертът „Вечер на талантите“ започна в 19:30 часа с приветствие на кмета на община Ямбол Валентин Ревански, който се обърна към младите хора: „Поздравявам Ви по повод 12 август - Международния ден на младежта! Искам от все сърце да Ви пожелая да бъдете много амбициозни, активни, обединени и можещи! Вие сте хората, от които зависи бъдещето на Ямбол и на България!

Изключително съм щастлив, че вече ще имаме и действащ Младежки консултативен съвет към Община Ямбол, чрез който ще получите възможността активно да участвате в обществения живот и да подпомагате със съвети и идеи развитието на Ямбол! Бъдете здрави и следвайте мечтите си! Пожелавам Ви много успехи в добрите дела! Честит празник!“

Ямболските таланти Пламена Комитова, Никол Николова, Наталия Георгиева и

Александър Капралов пяха пред младата публика, Ивайла Василева и Георги Йорданов от Клуб по спортни танци „Тандем“ танцуваха джайв.

В 20:30 часа на сцената се качи Криско, който предизвика много положителни емоции сред младите си почитатели.

Инициативата „Време на възможности“ приключи с „Кино под звездите“ в Лятното кино на Ямбол в 21:30 часа с прожекция на нашумелия филм „Доза щастие“. 

Нужно е да сте се вписали с вашия акаунт, за да изпратите мнение.
Можете да се впишете тук


bill check
Справки >>
   ВРЕМЕТО
   ПЪТНА ОБСТАНОВКА
   АВТОБУСИ
   Б Д Ж
   САМОЛЕТИ
   ВАЛУТА Б Н Б
   СПОРТ ТОТО
   E-ПОЩА АБВ
   Е-ПОЩА MAIL.BG
   Е-ПОЩА YAHOO
   ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
 
Радостни вести >>
Скръбни вести >>
Институции >>
   ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ТУНДЖА
   ОБЩИНА ЕЛХОВО
   ОБЩИНА СТРАЛДЖА
   ОБЩИНА БОЛЯРОВО
 
Полезно >>
   РАБОТА В ЯМБОЛ
   БЮРО ПО ТРУДА
   РАБОТА JOBS
   Н Т С ЯМБОЛ
   Я Т П П
 
Свободно време >>
   КРЪСТОСЛОВИЦИ
   ТВ ПРОГРАМИ
   ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КУКЛЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КИНО"ЕЛИТ" ЯМБОЛ
   ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА
    ОПЕРА БУРГАС
 
Интересно >>
   АВТОМАГАЗИН
   И М О Т И
   ПРОДАВАЛНИК
   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
   БАЗАР
   СПОРТЕН МАГАЗИН
   COSMOPOLITAN
   МОЯТА ДИЕТА
   ЗА ЖЕНАТА
   АЗ ЖЕНАТА
   ТИЙНЕЙДЖЪРИ
   АЗ ДЕТЕТО
   ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
 
  Новините  |   От Вас  |   Хороскоп  |   Преди време  |   Вицове  |   Спорт  |   Условия за ползване  |   За нас  |   Реклама

Copyright © 2013 - 2021 Yambol - life, Всички права запазени      изработка www.pushka.eu