Сряда, 06 Юли 2022

Новините От Вас Хороскоп Преди време Вицове Спорт  
register Регистрация
register Вход
НОВИТЕ ИЗДАНИЯ НА TELERIK ACADEMY ALPHA QA И JAVA ЗА 2022 Г. ЗАПОЧВАТ С БЕЗПЛАТЕН КУРС, ДОСТЪПЕН ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
[ 04.11.2021 ]

Кандидатстването за програмите е отворено до 6 март 2022 г., а всеки, който иска първо да премине през безплатния курс по основи на програмирането, трябва да заяви интерес до 9 януари
София, 4 ноември 2021 г. – Телерик Академия – водещата образователна организация за
летящ кариерен старт и успешна реализация обяви два нови приема за програмите за подготовка на софтуерни специалисти Telerik Academy Alpha, които започват през 2022 година.
Кандидатите могат да избират между обучение за QA инженери или Java програмисти.
Приемът е отворен до 6 март, а изданието на Alpha QA ще е единственото за 2022 г.
Програмите са подходящи за студенти, наскоро завършили ученици и специалисти от други сфери, като лекциите в Alpha QA са вечерни и се провеждат 2-3 пъти седмично.
В онлайн формат и със 100% фокус върху практиката, курсистите в програмите Alpha ще придобият всички необходими технологични и личностни (soft) умения за успешна ИТ кариера в най-сигурния за бъдещето и високоплатен сектор у нас.
Безплатен курс по основи на програмирането, достъпен за всеки, който иска да стартира ИТ кариера, но е изцяло начинаещ в сферата, може да се включи без предварителен изпит в безплатните подготвителни курсове преди програмите Alpha QA и Alpha Java. Единственото изискване е да завърши кандидатурата си до 9 януари 2022 г.
Безплатният курс по основи на програмирането се провежда онлайн и в рамките на шест съботи участниците усвояват ключови умения с помощта на опитни експерти и на ментори, също изминали пътя от начинаещ до успешен QA инженер или Java програмист. Курсът ще подготви кандидатите и за входящия изпит за избраната Alpha програма, като темите започват от инсталиране на софтуер за програмиране до първите редове код.
„Вече 12 години доказваме, че с наша помощ всеки, който има силна мотивация, може да изгради успешна ИТ кариера. Затова и безплатните ни онлайн курсове по основи на програмирането вече са достъпни за всеки, който заяви интерес за избраната Alpha програма в посочения срок. По този начин желаещите могат по-лесно да преценят дали това е тяхната сфера и да се подготвя за обучението си в Alpha програмата. Веднъж приети, курсистите могат да изберат да започнат да заплащат за обучението си до 6 месеца след приключването му. С това допълнително улесняваме прехода им към успешна ИТ кариера - без притеснение и изцяло с фокус върху развитието на уменията, които бизнесът търси“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.
За хората с базови познания по програмиране ще се проведат ранни изпити за двете програми на 11 януари, а срокът за записване за тях е до 9 януари. При добър резултат кандидатите могат да си гарантират още тогава място в избраната програма.
Пътят към успешна ИТ кариера с Telerik Academy Alpha
Обученията са с продължителност 6 месеца, провеждат се в малки групи (40-45 човека) и наподобяват реалната работна среда, в която участниците работят по самостоятелни и екипни проекти. Трейнърите влизат в ролята на ментори и всеки курсист получава персонализирано отношение и препоръки за развитие.
Съобщение за медиите
В Alpha QA и Alpha Java курсисте работят по реални проекти, които са атестат пред бъдещите им работодатели за усвоените знания. По време на обучението курсистите се срещат с представители на бизнеса, които търсят кадри с техния профил. Курсистите презентират проектите си пред компаниите, а след края на обучението получават и персонализирани съвети в процеса на търсене на работа от опитен кариерен коуч.
Професия QA инженер
Главен лектор във вечерната онлайн програма Alpha QA е Диана Господинова, QA експерт с над 8 години опит в сферата. Към нея се присъединяват и водещите специалисти: Павлина Колева, QA инженер във Fadata, Владимир Венков, технологичен трейнър в Телерик Академия, и Николай Аврамов, ръководител екип в Automate the Planet. QA инженерите са важна част от разработката на всеки софтуерен продукт. Това ги прави търсени и високоценени кадри, а професията изключително интересна. Тези експерти взаимодействат с различни екипи в компанията, пишат програми за автоматизирано тестване и имат ключова роля за успеха на даден софтуер.
Професия Java програмист
Участниците в програмата Alpha Java преминават над 800 часа лекции и практика, и усвояват най-модерните тенденции в сферата на програмирането, докато работят по реални уеб приложения. Програмата се провежда всеки делничен ден. Както и при Alpha QA, така и тук 20% от обучението са насочени към развитие на личностни и комуникационни качества - изключително важни за бързото кариерно израстване и дистанционна работа.
# # #
За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook
facebook.com/TelerikAcademy и LinkedIn Telerik-Academy.

За Телерик Академия
Телерик Академия, част e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ. С фокус върху най-новите технологии и подготовката на топ специалисти, обученията в Телерик Академия подпомагат кариерния старт на младши талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Upskill, както и растежа и успеха на ИТ компаниите у нас.
Създадена през 2009 г. от основателите на Telerik и с общност от над 140 хил. души, Телерик Академия е една от най-успешните образователни организации в България. 
 

Научете повече на telerikacademy.com.

За контакт:
Виктор Джамбов
Маркетинг специалист,
Телерик Академия
М: + 359 897 922 124
Е: viktor.dzhambov@telerikacademy.com

Мария Димова
Младши маркетинг специалист,
Телерик Академия
М: +359 894 233 411
Е: maria.dimova@telerikacademy.com 

Нужно е да сте се вписали с вашия акаунт, за да изпратите мнение.
Можете да се впишете тук


bill check
Справки >>
   ВРЕМЕТО
   ПЪТНА ОБСТАНОВКА
   АВТОБУСИ
   Б Д Ж
   САМОЛЕТИ
   ВАЛУТА Б Н Б
   СПОРТ ТОТО
   E-ПОЩА АБВ
   Е-ПОЩА MAIL.BG
   Е-ПОЩА YAHOO
   ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
 
Радостни вести >>
Скръбни вести >>
Институции >>
   ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ТУНДЖА
   ОБЩИНА ЕЛХОВО
   ОБЩИНА СТРАЛДЖА
   ОБЩИНА БОЛЯРОВО
 
Полезно >>
   РАБОТА В ЯМБОЛ
   БЮРО ПО ТРУДА
   РАБОТА JOBS
   Н Т С ЯМБОЛ
   Я Т П П
 
Свободно време >>
   КРЪСТОСЛОВИЦИ
   ТВ ПРОГРАМИ
   ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КУКЛЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КИНО"ЕЛИТ" ЯМБОЛ
   ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА
    ОПЕРА БУРГАС
 
Интересно >>
   АВТОМАГАЗИН
   И М О Т И
   ПРОДАВАЛНИК
   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
   БАЗАР
   СПОРТЕН МАГАЗИН
   COSMOPOLITAN
   МОЯТА ДИЕТА
   ЗА ЖЕНАТА
   АЗ ЖЕНАТА
   ТИЙНЕЙДЖЪРИ
   АЗ ДЕТЕТО
   ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
 
  Новините  |   От Вас  |   Хороскоп  |   Преди време  |   Вицове  |   Спорт  |   Условия за ползване  |   За нас  |   Реклама

Copyright © 2013 - 2022 Yambol - life, Всички права запазени      изработка www.pushka.eu