Четвъртък, 07 Декември 2023

Новините От Вас Хороскоп Преди време Вицове Спорт  
register Регистрация
register Вход
ТЕЛЕРИК АКАДЕМИЯ С 552% РЪСТ НА ПРИХОДИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ
[ 27.01.2022 ]

През 2021 г. компанията отбелязва 25% увеличение на оборота и 34% ръст на кандидатите спрямо предходната година
Телерик Академия - водещата образователна организация за летящ кариерен старт и успешна реализация, обяви 552% ръст на приходите си за периода 2017-2021 година. През 2021 година приходите нарастват с 25% спрямо 2020 година, а кандидатите за програмите - с 34%, като до 5 човека се борят за 1 място в обученията ѝ. За последните 5 години партньорската ѝ мрежа за програмите Alpha и Upskill се увеличава до 200 водещи ИТ компании, а екипът на Академията нараства четири пъти. „За пет години като отделна организация Телерик Академия измина дълъг път - от подготовката на талант за една компания до партньор на цялата ИТ индустрия. В същото време хората, които ни се доверяват за развитието си, са един от най-важните измерители за напредъка ни. Близо 100% от преминалите през програмите ни стартират работа много скоро след завършването си. Именно на качеството на обученията ни и на бързия кариерен старт се дължи фактът, че 100% от курсистите казват, че биха препоръчали Академията на приятели“, коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия. Растеж и трансформация по време на пандемията През 2020 година с началото на пандемията Телерик Академия трансформира всички свои обучения от присъствен в онлайн формат, запазвайки бързия кариерен старт на курсистите - 70% започват работа до 1-3 месеца от завършване, а останалите - до 6-12 месеца. И въпреки Covid-19 предизвикателствата, удовлетвореността на участниците в програмите и на партньорите продължава да бъде близо до 100%. В резултат, през 2020 г. Forbes отличава Академията като „Компания на годината“ и Компания на 2020 в „Образование“. През следващата година Академията е втора в Топ 50 найдинамични ИТ компании и е в Топ 50 на най-рентабилни ИТ компании у нас в класацията Digitalk101. Над 50 реализирани програми и 1700 обучени През последните 5 години Телерик Академия продължава да инвестира в развитието на програмите си по две основни направления – кариерен старт и професионално развитие, като само през 2022 г. ще реализира близо 20 програми. След отделянето си от софтуерна компания Progress през 2017 година Телерик Академия стартира Telerik Academy Alpha - първата 6-месечна интензивна програма за ИТ кариерен старт в България със 100% фокус върху практиката, технологични и soft умения. Холистичното обучение дава възможност на хората, които искат да започнат кариера като програмисти, да го направят за рекордно кратко време и без предишен опит в сферата. През 2019 година Телерик Академия въвежда и безплатни курсове по основи на програмирането преди всяка Alpha програма в помощ на кандидатите. Така, с над 800 ч. трейнинг, учебни видеа и съдържание, практически задачи и хакатони, както и на персонална подкрепа и менторство от технологични и soft skills трейнъри в самите Alpha програми, курсистите получават нужния баланс между теория и практика, за да бъдат успешни.
От 2018 година в портфолиото на Академията се включват и изцяло нови 3-месечни Upskill програми за професионалисти, които да надградят опита си с умения с добавена стойност. След обученията по дигитален маркетинг и UX/UI дизайн, Академията добавя и първите у нас цялостни Upskill програми за продуктови мениджъри, React разработчици и DevOps специалисти. През 2021 година Телерик Академия провежда и първото обучение в ЕМЕА по Salesforce Commerce Cloud в партньорство с водещи компании (Merkle, AIOPSGROUP, Tryzens, ZaUtre, C4 Nexus, Accenture), за които недостигът на талант е единствено ограничение пред израстване до глобален e-commerce хъб. За последните години през Alpha и Upskill програмите на Телерик Академия са преминали 1700 курсисти, които днес работят в ИТ сектора.

 

Нужно е да сте се вписали с вашия акаунт, за да изпратите мнение.
Можете да се впишете тук






bill check
Справки >>
   ВРЕМЕТО
   ПЪТНА ОБСТАНОВКА
   АВТОБУСИ
   Б Д Ж
   САМОЛЕТИ
   ВАЛУТА Б Н Б
   СПОРТ ТОТО
   E-ПОЩА АБВ
   Е-ПОЩА MAIL.BG
   Е-ПОЩА YAHOO
   ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
 
Радостни вести >>
Скръбни вести >>
Институции >>
   ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ЯМБОЛ
   ОБЩИНА ТУНДЖА
   ОБЩИНА ЕЛХОВО
   ОБЩИНА СТРАЛДЖА
   ОБЩИНА БОЛЯРОВО
 
Полезно >>
   РАБОТА В ЯМБОЛ
   БЮРО ПО ТРУДА
   РАБОТА JOBS
   Н Т С ЯМБОЛ
   Я Т П П
 
Свободно време >>
   КРЪСТОСЛОВИЦИ
   ТВ ПРОГРАМИ
   ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КУКЛЕН ТЕАТЪР ЯМБОЛ
   КИНО"ЕЛИТ" ЯМБОЛ
   ОПЕРА СТАРА ЗАГОРА
    ОПЕРА БУРГАС
 
Интересно >>
   АВТОМАГАЗИН
   И М О Т И
   ПРОДАВАЛНИК
   ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
   БАЗАР
   СПОРТЕН МАГАЗИН
   COSMOPOLITAN
   МОЯТА ДИЕТА
   ЗА ЖЕНАТА
   АЗ ЖЕНАТА
   ТИЙНЕЙДЖЪРИ
   АЗ ДЕТЕТО
   ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
 
  Новините  |   От Вас  |   Хороскоп  |   Преди време  |   Вицове  |   Спорт  |   Условия за ползване  |   За нас  |   Реклама

Copyright © 2013 - 2023 Yambol - life, Всички права запазени      изработка www.pushka.eu